Mijn naam is Heidi Vermeer, 38 jaar oud en woon in Rotterdam. Op 18 jarige leeftijd ben ik met een rugzak vertrokken richting Australië en ben ik aangestoken door het reisvirus. Met veel plezier en passie heb ik 10 jaar over de hele wereld gereisd en gewerkt. Van de Australische stranden tot safari door Afrika, gewerkt op een cruiseschip en in een hotel in New Orleans USA. Door de jaren heen heb ik op verschillende niveaus gereisd van budget in hostels tot de luxe 5 sterren resorts.

Doordat ik op zoveel mooie plekken ben geweest kreeg ik vaak de vraag vanuit familie en vrienden om te helpen bij het samenstellen van mooie reizen. Ik merkte dat ik dit echt ontzettend leuk vond om te doen en nog belangrijker, dat ik er ook echt goed in ben om alles tot in detail uit te zoeken en te regelen. In juni 2016 besloot ik om als persoonlijk reisadviseur te gaan werken als “hobby”. Nu ruim 1,5 jaar later heb ik de stap genomen om serieuzer hiermee aan de slag te gaan om in de toekomst fulltime bezig te mogen zijn met het samenstellen van mooie reizen.

Wat kan ik voor u doen?
Graag kom ik bij u thuis (of we spreken elders af) om in een persoonlijk gesprek uw ultieme vakantie samen te stellen. Volledig op maat zoals u het voor ogen heeft. Wanneer de reis is samengesteld kan ik het voor u boeken inclusief alle extra’s zoals lokale treinen, excursies, kookworkshop enz. Kortom u word geheel ontzorgd en alles wordt tot in het kleinste detail geregeld.

Wat zijn de mogelijkheden?
Alles is mogelijk, ja echt! Mijn specialiteiten zijn verre reizen, rondreizen op maat, camperreizen en stedentrips. Maar u kunt uiteraard ook voor een wandelvakantie in Oostenrijk, een golfvakantie in Marokko, een cruise of een heerlijke zonvakantie bij mij terecht. Individueel, met het gezin, in een groep: het kan allemaal!

Waarom juist bij mij boeken?
Op vakantie gaan is heerlijk, maar soms weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Welke route is logisch? Wanneer is het de beste periode om de gekozen bestemming te bezoeken? Wat zijn de highlights? Ik neem al deze zorgen uit handen en stel de gehele reis voor u samen, zodat u alleen nog hoeft te kiezen welke optie het beste past bij u (en uw gezin) Dit kan allemaal geregeld worden zonder dat u hiervoor uw huis hoeft te verlaten of urenlang het internet af moet zoeken naar een geschikte vakantie.

Wat kunt u van mij verwachten?

  • U heeft 1 contactpersoon
  • Veel keuzemogelijkheden en advies bij het maken van een keuze
  • Een flexibele aanpak en maatwerk
  • Snelle en persoonlijke service op vrijwel ieder gewenst moment
  • Ook tijdens uw reis sta ik voor u klaar mocht u vragen hebben of aanpassingen in het reisschema willen maken.
  • Betrouwbaarheid en garantie door lidmaatschap van SGR en ANVR
  • Probeer het eens en ervaar het gemak van een persoonlijk reisadviseur! Ik sta voor u klaar en help u graag bij het samenstellen van uw droomreis.