Mijn naam is Heidi Vermeer

Op 18 jarige leeftijd ben ik met een rugzak vertrokken richting Australië. Daar ben ik aangestoken door het reisvirus. Met veel plezier en passie heb ik jarenlang over de hele wereld gereisd en gewerkt. Van het Noorden naar het Zuiden en van het Westen naar het Oosten.

Door de jaren heen heb ik op verschillende niveaus gereisd van low budget in hostels slapen tot de luxe 5 sterren resorts ervaringen. Doordat ik op zoveel mooie plekken ben geweest kreeg ik vaak de vraag vanuit familie en vrienden om te helpen bij het samenstellen van mooie reizen.

Ik merkte dat ik dit echt ontzettend leuk vond om te doen en nog belangrijker, dat ik er ook echt goed in werd. In juli 2016 heb ik de stap genomen om mijn bedrijf op te richten als persoonlijk reisadviseur. Ver & Meer Reizen was geboren.

Mijn grote droom was altijd om reizend over de wereld mijn online bedrijf vorm te geven. Daar ben ik dan ook, samen met mijn vriend in februari 2019 mee begonnen. Ons huis in Rotterdam verkocht, banen opgezegd en vertrokken, het grote avontuur tegemoet.

Door de huidige technieken werkt het heel goed om op afstand mijn klanten de service te bieden die zij van mij gewend zijn. In de afgelopen jaren heb ik het geluk gehad om mijn klantenbestand met wederzijdse tevredenheid flink uit te bouwen. 

Wat kan ik voor jou doen? 

Jouw ultieme vakantie stellen we met elkaar samen. Volledig op maat zoals jij het voor ogen hebt. Wanneer de reis is samengesteld zorg ik voor de boekingen inclusief alle eventuele extra’s zoals lokale treinen, excursies, kookworkshop enz. Kortom je wordt geheel ontzorgd en alles wordt tot in het kleinste detail geregeld.

Wat zijn de mogelijkheden? 

Alles is mogelijk, ja echt! Mijn specialiteit is reizen in de breedste zin van het woord. Uiteraard ook een wandelvakantie in Oostenrijk, een golfvakantie in Marokko, een cruise of een heerlijke zonvakantie verzorg ik graag voor jou. Individueel, met het gezin, in een groep: het kan allemaal!

Waarom juist bij mij boeken? 

Op vakantie gaan is heerlijk, maar soms weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Welke route is logisch, wat is de beste periode en welke highlights zijn een must see? 

Ik neem al deze vragen uit handen en stel de gehele reis voor je samen, zodat je alleen nog hoeft te kiezen welke optie jou of je gezin het beste past. Heerlijk toch? En dat allemaal online en toch heel persoonlijk. 

Wat kun je van mij verwachten?

  • Je hebt 1 contactpersoon
  • Veel keuzemogelijkheden en advies bij het maken van een keuze
  • Een flexibele aanpak en maatwerk
  • Snelle en persoonlijke service op vrijwel ieder gewenst moment
  • Ook tijdens jouw reis sta ik voor je klaar mocht je vragen hebben of aanpassingen in het reisschema willen maken.
  • Betrouwbaarheid en garantie door lidmaatschap van SGR en ANVR
  • Probeer het eens en ervaar het gemak van een persoonlijk reisadviseur! Ik sta voor je klaar en help jou graag bij het samenstellen van jouw droomreis.