Tanzania

Tanzania is ook dé plek waar u een van de meest indrukwekkende wonderen van de natuur kunt beleven: de grote migratie! Jaarlijks trekken duizenden gnoes en zebra’s vanuit de Serengeti naar het Masaï Mara National Park in Kenia.

In Tanzania vindt u de meest bekende natuurgebieden van Afrika, waaronder de Serengeti en de Ngorogorokrater. Maar Tijdens een reis door Tanzania ontgaat de Kilimanjaro, de hoogste top van Afrika, u ook zeker niet. Niet voor niets wordt deze berg ook wel ‘het dak van Afrika’ genoemd. Bent u sportief en houdt u van een uitdaging? Dan is het een must om deze reus te overmeesteren! Tanzania is hét land voor zowel een actieve als een ontspannen reis. Zo kunt u bijvoorbeeld op het eiland Zanzibar heerlijk ontspannen en lekker bijkomen van uw intensieve rondreis. Ontdek veelzijdig Tanzania!

Highlights van Tanzania

  • Bezoek Tanzania tijdens de grote migratie (tussen april en juli)
  • Beklim de Kilimanjaro. Tip: Doe dit onder begeleiding van een ervaren gids
  • Game drive Selous Wildreservaat. Selous is een van de grootste wildreservaten van de wereld en ligt in het binnenland van Zuid-Tanzania. Veel minder toeristisch dan het bekende Serengeti, maar zeker niet minder mooi. Tip: Verblijf in 1 van de tentenkampen aan de rivier
  • Strandverblijf in Zanzibar. Na een mooie rondreis door Tanzania heerlijk nog een aantal dagen genieten op het bounty eiland Zanzibar. Tip: Geweldige bestemming voor snorkelen en duiken

Meer weten over de mogelijkheden voor (rond)reizen naar Tanzania? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

[contact-form-7 id=”57″ title=”Contactformulier 1″]