Cuba

Salsa, kleurrijke culturen, eindeloze witte palmstranden, lekkere cocktails en oogverblindende natuur. Cuba heeft het allemaal! In Cuba wordt u aangenaam verrast door de prachtige natuur en ook vooral de bijzondere cultuur. Cuba staat bekend om zijn geweldige sigaren, heerlijke rum en de koloniale steden, waar u uw ogen uitkijkt door de prachtig gekleurde oldtimers en kleurrijke gebouwen.

Hier lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Typisch voor het land zijn ook de ‘Mogotes’, gelegen in het westelijke deel van het lang. Dit zijn de rijzende kalkbergen met bijzondere vormen. Vergeet de prachtige zandstranden en de Salsa niet, die klinkt vanuit alle straathoeken! Geniet in Cuba van de sfeer en de altijd vriendelijke bevolking. Cuba is uitermate geschikt voor een individuele rondreis. Combineer cultuur, activiteiten met relaxen op het strand.

Highlights

  • Bezoek de bruisende stad Havana
    Havana is een heerlijke stad waar het straatbeeld nog steeds getuigd van de roerige geschiedenis. Havana is zonder twijfel de meest levendige stad van het eiland. Tip: Stadstour Havana in een oldtimer
  • Excursie naar Viñales
    Wilt u meer over de Cubaanse trots, de sigaar, te weten komen? Bezoek dan de Manufactura de Tabacos in Viñales. De ijverige Torcedos rollen de sigaren hier nog altijd met de hand. Tip: Paardrijtocht door de tabaksvelden.
  • Relaxen op 1 van de vele mooie stranden
    Eindig uw rondreis met een aantal dagen relaxen aan 1 van de heerlijke vele stranden die Cuba te bieden heeft.
  • Overnacht in een Casa Particular, bijzondere ervaring, logeren bij de locals (soort B&B)

Meer weten over de mogelijkheden voor (rond)reizen naar Cuba?
Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

[contact-form-7 id=”57″ title=”Contactformulier 1″]