Australië

Australië heeft een relaxte sfeer en een zeer aangenaam klimaat. De mensen zijn er vriendelijk en het is een makkelijk land om in te reizen. Het land is enorm uitgestrekt en biedt een grote diversiteit aan landschappen. Of je nu de populaire oostkust bezoekt, of liever opgaat in de ruimte en stilte van het binnenland of de ruige westkust, uw zult zich in alle gevallen snel thuis voelen.

Dat is precies wat reizen door Australië zo bijzonder maakt. Australië is een bijzondere bestemming, de oneindigheid van “the Outback” , slaap onder de sterrenhemel bij Ayers Rock, rij over de beroemde Great Ocean Road en ontdek de nevelachtige Blue Mountains, de wijnstreken en de bijzondere Aboriginal rotstekeningen. Ook het eiland Tasmanië, het zuidelijkst geleden deel van Australië, is een bijzonder onderdeel van de rondreis Australië.

Sydney en Melbourne zijn geweldige steden om te bezoeken en hebben enorm veel te bieden aan bezienswaardigheden, cultuur, shoppen, de beste restaurants en niet te vergeten de mooie witte stranden. Australië is een land waarin u maanden kunt rondreizen en nog niet alles kunt zien. Het is perfect om zelf per camper of huurauto te gaan verkennen. Ze rijden hier wel links, dus dat is even wennen. Voor een reis naar Australië zou ik minimaal 3 weken hiervoor uittrekken. Ook fijn om een rondreis Australië af te sluiten met een mooie bestemming in Azië zoals bijvoorbeeld Bali. Hierdoor breekt de lange vliegreis in 2en en kunt u uw vakantie relaxt afsluiten op een van de mooie stranden en nog even aan een extra kleurtje werken.

Highlights van Australië

  • Bezoek een microbrewery in Melbourne of Perth. Tip:  Little Creatures in Fremantle is naast een microbrewery ook een geweldige bar waar u heerlijk kunt eten en drinken met een mooi uitzicht.
  • Roadtrip Great Ocean Road. Tip: Neem de tijd om deze weg te rijden en onderweg overal op het gemak te kunnen stoppen en genieten van dit mooie gebied. (minimaal 2 overnachtingen)
  • Ningaloo Reef. De meeste toeristen gaan naar the Geat Barrier Reef om te snorkelen en duiken. Dit is zeker een bijzondere plek, maar erg toeristisch. Aan de westkust van Australië heb je het mooie Ningaloo Reef wat zeker net zo mooi is, maar een stuk rustiger. Tip: Mocht u een duikcursus willen volgen, dan is het hier een stuk goedkoper dan aan de oostkust.
  • Beklim the Sydney Harbour Bridge. Vanaf de brug heeft u een geweldig uitzicht over de haven en stad. Deze tour is onder begeleiding en het is aan te raden om ruim van te voren te reserveren

Meer weten over de mogelijkheden voor (rond)reizen naar Australië? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

[contact-form-7 id=”57″ title=”Contactformulier 1″]