Ervaringen zijn leuk om te delen.. Ik zou het leuk vinden als u met anderen wilt delen hoe u mijn service heeft ervaren! Leuke ervaringen op vakantie, tips voor volgende reizigers? Laat een bericht achter en ik plaats het op deze site. Alvast bedankt!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.67.179 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Jelia Jelia schreef op 1 december 2019 om 09:10:
Wat hebben wij een fijne vakantie kunnen boeken met de hulp van Heidi. Wij wilden een all inclusive vakantie maar een warm land boeken in november, maar zagen echt door de bomen het bos niet meer. Heidi heeft ons niet alleen geholpen met het uitkiezen van een gebied, maar ook nog een hotel dat pastte bij al onze wensen en ons niet zo ruime budget. Zelfs daar ter plekke heb ik nog contact met Heidi gehad, ze appte me dan of alles wel goed ging en alles naar wens was, superfijn als je zo'n betrokken reisadviseur hebt! Ik zal haar zeker aanbevelen aan iedereen!
Anique Leistra Anique Leistra schreef op 13 november 2019 om 19:58:
Maanden voor dat het eindelijk zo ver was, waren we er al druk mee. DE reis die mijn lieve oma altijd nog heeft willen maken. Na een jaar vol met ups en downs, ziekenhuis in en uit en vooral als gezin ook veel mee te hebben gemaakt, vonden wij dit het goeie moment om haar de reis van haar dromen te geven. Na een aantal verhalen kwamen wij bij Heidi terrecht, we wilde namelijk wel dat alles tot in de puntjes geregeld zou worden. Oma werd inmiddels al 71, en zonder daar maar al te vaak op in te gaan , moest en zou ze, waar ook heen , alleen gaan. En nee dit vonden natuurlijk geen goed idee, maar goed, haar wil is wet ! ( De reis die we haar hebben gegeven is een cruise van een week met de MSC bellisima. ) 7 oktober , de dag dat wij haar dit geweldige cadeau hebben gegeven. En wat vond ze het geweldig. Nooit er over na te hebben gedacht dat ze minder dan een maand later op die geweldig grote cruise zou zitten. 1 november , de dag was aangebroken , daar ging mijn lieve oma , helemaal alleen met het vliegtuig naar Barcelona om daar een week lang te genieten op een cruise. Wij zaten thuis natuurlijk in volle spanning of alles wel goed zou gaan, want hoe knap is het om als 71 jarige dame, met weinig kennis van de Engelse taal en ook nog is alleen, dat allemaal voor elkaar te krijgen ? Wij als gezin zijn super trots op haar, en wat heeft ze een geweldige week gehad ! Lieve Heidi, ik wil je nogmaals bedanken voor alle goeie zorgen , je bent er altijd voor mij en ook voor oma geweest als er vragen waren ! We waren en zijn echt super blij met je !!! ❤️
Rafael Spee Rafael Spee schreef op 31 oktober 2019 om 10:37:
Beste Heidi Wat heb jij een top reis voor ons geregeld. Enorm fijn wat je allemaal geregeld hebt we hoefde nergens meer naar te kijken. Jij hebt onze vakantie tot in de puntjes verzorgd. Dank ook voor elke leuke tips. Daarnaast enorm dank voor je flexibiliteit dat je zo met ons bent mee bewogen in alles wat wij wilde echt super. Door jou goede organisatie is onze vakantie super relaxed en heel goed verlopen. Super bedankt.
Sandra Spee Sandra Spee schreef op 31 oktober 2019 om 07:29:
Een weekje terug van onze 3 weekse rondreis met zijn drietjes door Thailand en als afsluiter 2 dagen Dubai. Wat een belevenis, wat een indrukken hebben wij opgedaan en wat was alles tot in de puntjes geregeld. Heidi heeft ervoor gezorgd dat wij na een gigantisch hectisch jaar ons even nergens zorgen over hoefden te maken en ongestoord hebben kunnen genieten. Dank je wel Heidi!!! We zijn nu al aan het nadenken over onze volgende reis, die jij natuurlijk mag organiseren en al veel van onze vrienden hebben jouw nummer en zullen je gaan benaderen ???
Sander Sander schreef op 3 oktober 2019 om 16:01:
Ik ga nog op reis ,die ik samen met Heidi heb samengesteld. En omdat ik nog op veel plekken moet zijn is alles top geregeld. Dus ga ik ook met een gerust gevoel op reis. En het prettige aan het boeken bij Heidi is; 1 direct contact en geen gezeur ik ga het navragen bij collega. 2 alle vragen worden supersnel beantwoord. 3 ik doe wat ik zeg Ik ga met een goed gevoel op reis
Laura Laura schreef op 23 oktober 2018 om 19:36:
Wij hebben onze huwelijksreis naar Hawaii via Heidi geboekt. Wat een geweldige reis!! Heidi heeft alles super goed geregeld; hotels, vluchten, auto's. We hebben er geen omkijken naar gehad. Ook is het heel fijn dat ze buiten de standaard reispakketten kijkt / werkt. Zo konden we een reis maken die helemaal bij ons paste. We hebben een prachtige huwelijksreis gehad en zijn Heidi onwijs dankbaar!
Mariska Pelger Mariska Pelger schreef op 5 juni 2018 om 10:28:
In de meivakantie een weekje zon/zee/strand/all incl Dat waren mijn eisen. Heidi kwam met een aantal opties waar ikzelf uit kon kiezen voor een weekje relaxen met mijn 2 boys op Cran Canaria Heidi heeft alles geregeld en als ik vragen had... prima beantwoord en mij geholpen. Ook nu na het vervallen van mijn heen lucht is ze druk voor mij in de weer met schade claims. Ik ben erg tevreden over Heidi. Mijn volgende vakantie mag ze zeker weer regelen voor mij! Gr, Mariska
Audrey Audrey schreef op 21 mei 2018 om 18:37:
Ik ben in april twee weken alleen naar de Filipijnen op vakantie geweest en met dank aan Heidi is dit een super ervaring geweest! Ik wilde zo veel mogelijk zien in die twee weken en het toch wat relaxed houden voor mezelf. Het was een verschrikkelijke puzzel, maar daar draait Heidi haar hand niet voor om. Haar puzzel- en organisatieskills in combinatie met haar kennis en eigen ervaringen maakt haar tot de perfecte vakantieplanner. Ik heb er zelf eigenlijk maar weinig omkijken naar gehad en toch precies gekregen waar ik naar op zoek was. Met drie binnenlandse vluchten, boottochten en van tevoren geboekte hotels was het een super efficiënte reis van twee weken waarin ik zo veel gezien heb. Van in een tent slapen op het strand, een boottocht van drie dagen (van het ene tropische plaatje naar het andere) tot een verlaten hagel wit strand voor mij alleen....
Monique Vonk Monique Vonk schreef op 19 mei 2018 om 17:39:
We zijn net terug van onze rondreis in Amerika. Dit was al onze derde verre reis geboekt door Heidi van verenmeerreizen. Net als de vorige keren was alles weer perfect geregeld. We zijn na een overnachting in Los Angeles met onze camper de rondreis begonnen. We hebben genoten van prachtige plekken o.a Grand Canyon, Lake powell, Bryce Canyon, Las Vegas, Death Valley, Sequoia park en San Francisco. Alle hotels , R.V campinggrounds en ook onze helikoptervlucht en de uitstapjes naar Antilope Canyon en Alcatraz waren door Heidi geregeld. We hebben mede dankzij Heidi weer een geweldige vakantie gehad.
Monique Vonk Monique Vonk schreef op 3 mei 2018 om 02:27:
We zijn nu aan het rondreizen in West Amerika. Geboekt bij Heidi. Het is weer allemaal top geregeld, de vlucht hier naar toe, de hotels , de camper, campings en excursies . Dit is al onze derde grote reis met verenmeerreizen en er zullen als het aan ons ligt nog velen volgen.
joke Valk joke Valk schreef op 30 april 2018 om 15:18:
onze eerst Trip naar Curacao geboekt bij Heidi . Ging niet gelijk goed omdat een medereiziger bang was . Heeft Heidi het TOP opgelost . Haar inzet is SUPER .
Marco van Santen Marco van Santen schreef op 29 april 2018 om 11:51:
In 2017 een weekendje Polen geboekt, alles tot in de puntjes voor ons geregeld. We waren zo tevreden dat Ver en Meer reizen voor ons een midweek New York mag verzorgen. Over 2 maanden is het zover. Ondertussen is alles al geregeld. Erg tevreden over de communicatie, snel en duidelijk antwoord op je vragen en wensen Top