Je kunt je ook abonneren op ons Youtube kanaal.

Africa4us op Youtube

Africa4us is een Afrikaanse organisatie die al sinds 18 jaar, met succes, reizen in zuidelijk en oost Afrika organiseert. Sinds kort mag ik mijzelf sales agent noemen van deze reizen in Nederland (als een van de weinigen). Ik ben hier heel trots op, want het zijn werkelijk fantastische reizen, die het reizen echt tot een belevenis maken. Het zijn groepsreizen in een internationaal gezelschap, die je naar 10 verschillende Afrikaanse landen kunnen brengen. Landen zoals, Kenya, Tanzania, Zimbabwe, Botswana, Namibië en natuurlijk Zuid-Afrika. De reizen zijn avontuurlijk omdat je reist met een grote 4×4 truck, waardoor je op de mooiste plaatsen kunt komen, waar een gewone auto je niet kan brengen. Maar avontuurlijk wil niet zeggen dat alles op de reis heel basic is. Je hebt namelijk de keuze om de reizen te maken op basis van “camping”, dan slaap je in tenten, of op basis van “accomodated tours”, dan overnacht je in prima lodges, hotels of tented camps.

 

Als je voor iets meer avontuur kiest, en je gaat voor de camping tour, dan slaap je in twee persoons tenten. Maar al deze tenten zijn voorzien van goede matrassen, zodat je goed kunt slapen. Het eten wordt onderweg vers gekocht en ter plaatse gekookt. Hierdoor kan er met allerlei dieetwensen rekening gehouden worden.

 

Kies je voor de reis door Namibië, kun je zelf twee dagen van de reis met een zogenaamde Polaris Ultimate Terrain Vehicles rijden. Die tocht maakt je reis echt tot een belevenis.

Adventure has never been this thrilling!Expereince the thrill on our 14 Days Cape & Namibia Camping tour.https://buff.ly/2KUutPo

Geplaatst door Africa4us op Maandag 9 juli 2018

 

De trucks waarmee gereisd wordt zijn van alle gemakken voorzien. Als je kiest voor een accomodated tour, is je groep nooit groter dan 12 personen. Iedereen in de truck heeft namelijk een raamplaats. Naast je comfortabele stoel, die ook verstelbaar is, heb je een kastje met daarin een kluisje voor je persoonlijke bezittingen en twee oplaadpunten voor je telefoon en camera. Energie wordt geleverd door grote zonnecellen op het dak. Je overnachtingsplaatsen zijn allemaal mooie en verzorgde accommodaties.

 

Ga je voor de camping tour, dan is je groep maximaal 20 personen, en zit je twee aan twee in de bus, maar deze stoelen zijn ook heel comfortabel en verstelbaar. Ook in de breedte, zodat je wat extra ruimte kunt creëren.

Tijdens de reizen zijn bijna alle toegangsbewijzen tot de natuurparken inclusief en ook de meeste maaltijden zijn inbegrepen. Optioneel kun je je reis nog veel spannender maken, door excursies bij te boeken, zoals bungee jumpen, sandboarding, quad biking of sky diving.

 

Deze avontuurlijke reizen zijn dus voor heel veel mensen geschikt; voor de thrillseekers, maar ook voor mensen die wat meer op hun comfort gesteld zijn en die toch wel graag het echte Afrika willen beleven. Eigenlijk voor iedereen die de natuur van dit prachtige continent willen beleven.

Natuurlijk kun je voorafgaande aan deze reizen een paar dagen in een grote stad vastplakken. Ik boek aansluitende hotels voor je vlak bij het vliegveld of in de stad, zoals bijvoorbeeld in Kaapstad, Johannesburg of Windhoek. Ook een excursie in die steden kunnen erbij geboekt worden. En misschien is het overbodig om te vertellen, maar natuurlijk boek ik ook je vliegtickets.

Wil je dit ook eens meemaken, vul dan het contactformulier in.